Islamkritik

Islam, en totalitär politisk ideologi som av sina anhängare kräver att de skall eftersträva dominans med alla nödvändiga medel. Saklig och motiverad kritik av islam, koranen och Muhammed, ej riktad mot muslimer som individer eller folkgrupp.

2005/08/18

Tack Thomas Lindström

Det finns visst någon grafoman vid namn Thomas Lindström som uppmärksammat mig och FOMI på sin blogg Krigskrönikan. Jag får intrycket att han inte tycker om mig.

Jag har inte hunnit/orkat läsa de svavelosande textmassorna så noga. Nuförtiden hänger jag ju mest på FOMI:s forum och ägnar inte så mycket tid åt denna blogg, den var från början tänkt som ett sparsamt urval artiklar, som det har varit praktiskt att länka till.

Vet inte hur många gånger jag länkat till artiklarna vänstern och Islam, om hur våldsam jihad är överordnad den inre jihad, vad Dhimmi är för något, att det inte finns några palestinier, om det berättigade i att tala om islamisk fascism, att Islam tillåter lögner i syfte att sprida religionen, att "islamofobi" är en vettlös term, att Muhammed var pedofil, att Islam tillåter slaveri (och att det inte kan förbjudas) och att Islam är en krigisk och aggressiv religion.

Denna kära gamla blogg har tjänat mig väl. Time well spent.

Främsta anledningen till detta inlägg är att vår vän Thomas Lindström påpekade att jag missat att blogrolla till något ställe han tyckte borde vara med i urvalet, jag vet inte så noga vad den innehåller, men jag litar på hans omdöme. Han skrev ju trots allt: "Vad som förvånar mig är frånvaron av vovven på Anti-Idiotarian Rottweiler. Men man kan ju inte få precis allt ....."

3 Comments:

  • At 28 februari, 2006 19:33, Blogger English kaffir. said…

    please keep up the good work exposing islam ...

     
  • At 18 maj, 2008 02:26, Anonymous Anonym said…

    Många har ifrågasatt om det verkligen var så många som sex miljoner som dog i koncentrations läger i Tyskland under andra världskriget. Men även om sex miljoner dog där, judar eller ej, så kan man fråga sig varför det aldrig talas om de sextiosex (66) miljoner som dog i judarnas gulag, tvångsarbetslägren. Dessutom har många nazistiska krigsförbrytare jagats och blivit förda inför rätta för sina påstådda brott mot mänskligheten.

    MEN HUR KOMMER DET SIG ATT INTE EN ENDA SIONISTISK JUDE HAR LAGFÖRTS FÖR DET BROTTSLIGA GULAG-SYSTEMET? VARFÖR?

    I nästan sextio år har man i världens alla länder predikat för tyskarna. Man har skuldbelagt dem för ett folkmord som hände innan de var födda, Tyskland får fortfarande betala skadestånd till staten Israel och man har påmint dem om de fruktansvärda brott deras nazistiska föregångare begick. Det vore nu inte mer än rätt, om vi synade kommunisternas dödsläger litet mer, att vi avslöjar judarnas roll i dessa avskyvärt hemska brott och påminner judarna om vad DERAS kriminella förfäder gjorde mot dessa sextio miljoner oskyldiga offer, av vilka de flesta var kristna.

    Det vore också på sin plats att bygga ett och annat kristet förintelsemuseum, jämte det skattebetalda institutet Padeia och de skattebetalade lokaler som används för Förintelsekonferensen med dess banketter, på fjärde året sedan år 2000 bara i Stockholm.
    Eller är det bara judarnas förintelse som är värd att kommas ihåg?

    Skall vi då bara glömma all den smärta och allt det lidande som så många andra etniska och religiösa grupper utsattes för under den judisk-bolsjevikiska eran? De ryska och östeuropeiska kristna? Förtjänar inte alla dessa människor att bli ihågkomna, som blivit den judiska kommunismens offer och torterats och mördats i namnlöshetens mörker? Förtjänar de ingen uppmärksamhet alls?

    Här nedan följer en lista på några av de värsta judiska kommunistmördarna, kommissarierna, spionerna, lönnmördarna och propagandisterna (alias inom parantes). Denna lista är på intet sätt fullständig. För att katalogisera alla judiska kommunister skulle krävas hundratals sidor. Sovjetunionen är på svenskt maner och av utrymmesskäl angivet som Sovjet.

    Tyska handlingar under andra världskriget måste ses mot bakgrund av att tyskarna verkligen ansåg att världens öde stod på spel och att någon måste göra något åt kommunismen. De hade sett den judiska kommunismens fruktade och otäcka gärningar mot de kristna i Ryssland och Östeuropa, och många i Tyskland förstår än i dag, att nazisterna bara var en reaktion, fast obalanserad och utsvävande, till det judiska, kommunistiska folkmordet av kristna och bönder i Ryssland, där inte mindre än 137 miljoner dödades totalt, med krig, artificiell svält, osv. inberäknat, mellan åren 1917-1991.

     
  • At 14 november, 2009 23:57, Anonymous Anonym said…

    Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
    Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

     

Skicka en kommentar

<< Home